Saturday, February 27, 2010

SLOVENIA


În perioada 01 – 05 februarie 2010, s-a desfăşurat la Celje – Slovenia, a V-a Ediţie a Târgului Internaţional al Firmelor de Exerciţiu, la care au participat 64 firme de exerciţiu din Slovenia, Bulgaria, Slovacia, România, Austria, Polonia, Croatia, Germania, Polonia, Muntenegru.
Grup Scolar Economic “Justinian Marina” Baile Olanesti, a participat cu 1 firmă de exerciţiu FE Thilla SA, având ca obiect de activitate: “Activităţi ale agenţiilor de turism”, eleva participantă: Văduva Maria-Mădălina (cls a XII-a), profesor coordonator: Ioan Maria.
În demersul nostru am fost susţinuţi de domnul Ghimiş Gheorghe –Manager Hotel Central Băile Olaneşti (100 lei) şi domnul Linte Ionuţ Claudiu -fost elev al Grup Scolar Economic "Justinian Marina" Baile Olanesti, in prezent student la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Româno-Americanã Bucuresti (50 Eur),- pentru achitarea taxei de stand si transfer bancar. Mulţumim pe aceasta cale, sponsorilor noştrii.
Targul Internaţional al Firmelelor de Exerciţiu constituite ca un ansamblu, contribuie la motivarea elevilor pentru ca ei să lucreze cu profesionalism şi la nivel internaţional, eveniment recunoscut ca fiind unic în structura sa în Europa.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

CONCEPTUL ,,FIRMA DE EXERCITIU”  “Firma de exercitiu” reprezintă un model al unei întreprinderi reale, fiind o metodă de abordare practică a...