Sunday, March 23, 2014

Prezenta europeana - TF THILLA SA- Baile Olanesti la PRAGA, Republica Ceha

      In perioada 17-19  martie 2014, Firma de exercitiu THILLA SA, reprezentata de eleva Mureanu Adriana Nicoleta, profesor coordonator Ioan Maria, din cadrul Liceului Tehnologic "Justinian Marina" Baile Olanesti, a participat la a XX-a Editie a  Targului International al Firmelor de Exercitiu din  Praga, Republica  Ceha. 
         Firma de exercitiu THILLA SA  are ca obiect de activitate: "Activitati ale agentiilor de turism".
         In cadrul targului s-au desfasurat tranzactii economice si s-au stabilit parteneriate pe termen mediu cu colegii din cele 10 tari participante la targ, respectiv 144 de firme de exercitiu.
      In prima zi de targ, standurile elevilor romani au fost vizitate de consilierul economic al Ambasadei Romaniei in Republica Ceha, care a interactionat cu elevii expozanti pe tema unor proiecte virtuale de promovare comerciala.
      Competitiile din cadrul targului au fost: "Cel mai bun stand", "Cea mai buna prezentare electronica", "Tara mea in trei minute", "Cel mai bun catalog".
         La aceste competitii,  firma de exercitiu THILLA SA a  primit Certificat comemorativ pentru  participare la Targul International al Firmelor de Exercitiu din  Praga, Republica Ceha.  
    Pentru taxa de stand in valoare de 200 Euro am avut sustinerea firmelor: SC Cazicom SA Ramnicu Valcea, SC Noil SRL Ramnicu Valcea, SC GDG Suprem Baile Olanesti, SC Diaela Tour SRL Baile Olanesti.
     Aducem multumiri pe aceasta cale sponsorilor nostrii, domnului Vasilache Vasile Sorin, Primar al Primariei Baile Olanesti si doamnei Director a Liceului Tehnologic "Justinian Marina" Baile Olanesti, prof. Grosenoiu Norica.

     

  




No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

CONCEPTUL ,,FIRMA DE EXERCITIU”  “Firma de exercitiu” reprezintă un model al unei întreprinderi reale, fiind o metodă de abordare practică a...